A Californian House Remodel


Come on in, the door is open. Let me be your guide and show you around
this beautiful house. And there is a bonus, you can see both how it was before and how
it is now that's renovated. The house is now fully fireproof as the clients had lost their beloved
home in the wildfires of 2008. The highlight of the renovation? The expanded big windows in
the living room that completely transformed the space and opened up to the stunning scenery.
Enjoy!

Found in houzz
Photobucket 
Thanks for Making This Possible! Spread The Word!

8 comments:

  1. Όμορφος και άνετος χώρος. Κι αυτό το ξυλινο τραπέζι με τρελαίνει. Με μικρά παιδιά θα ήθελα πολύ μια τραπεζαρία τεράστια (για τις κατασκευές μας, τα παιχνίδια μας) αλλά που χώρος. Καλημέρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ αυτό το ξύλινο τραπέζι δεν είναι τέλειο; Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε περισσότερο χώρο στα σπίτια μας Βάγια μου, να είχαμε ένα ωραίο χωλ (το απωθημένο μου!), ένα playroom για τα παιδιά μας, ένα γραφείο για μας, μιά ωραία αυλή, λίγο φύση έξω από τα παράθυρά μας... πήρα φόρα ας με σταματήσει κάποιος! :-)

      Delete
  2. Replies
    1. Συμφωνώ! Καλημέρα κούκλα!

      Delete
  3. Υπέροχο σπίτι! Φωτεινό, μεγάλο.... Αλήθεια, εκεί οι ιδιοκτήτες πληρώνουν χαράτσι? Και για θέρμανση χρησιμοποιούν πετρέλαιο? Σου έκοψα λίγο τη φόρα ΄Ολγα μου? Μήπως, δεδομένων των συνθηκών, να νιώθουμε τυχεροί που έχουμε μικρότερα σπίτια απ΄αυτό? (Όσα δεν φτάνει η αλεπού......)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σίγουρα πληρώνουν διάφορα χαράτσια κι εκεί! Οσο για το ποιός νοιώθει τυχερός σήμερα... πιστεύω ότι όποιος έχει μια δουλειά και μπορεί να πληρώνει τα απαραίτητα, πλέον νοιώθει τυχερός! Εκεί έχουμε φτάσει. Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι κι οικογένεια που να μην έχει πληγεί οικονομικά, είναι κάτι που το ζούμε όλοι μέρα με την μέρα στο πετσί μας,. Αλλά δεν θα επεκταθώ άλλο σε αυτή την κουβέντα γιατί έχουμε τα ΜΜΕ να το κάνουν αυτό, να μας βομβαρδίζουν καθημερινά με την ασχήμια και την απαισιοδοξία και να γεμίζουμε αβεβαιότητα και μελαγχολία. Ομως το Stardust θέλω να είναι το "διάλλειμά" σας από την κρίση, η διαφυγή σας από την άσχημη πλευρά της καθημερινότητας, η χαρούμενη νότα στην ρουτίνα και η κόντρα ενάντια στην μιζέρια των καιρών. Εάν καταφέρω κάτι από αυτά, τότε πιστεύω ότι έχω επιτύχει τον σκοπό μου και θα νοιώσω πολύ χαρούμενη που μπορώ κι εγώ να προσφέρω κάτι!

      Delete
  4. What a beautiful space - such a difference to the before shots.

    ReplyDelete

Your thoughtful comments keep me going! Feel free to share them!
However, I reserve the right to delete all anonymous comments and restrict comments that are irrelevant to the article, contain profanity or lack respect, personal attacks or those that seek to promote a personal or unrelated business.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

spice up your blog
Pin It button on image hover